Noutati in versiunea 1.0.1.7 Windows

 


Actualizari in ultima versiune Nios4 

 

Principala modificare la versiunea 1.0.1.7 a fost crearea unor instrumente specifice pentru gestionarea, descarcarea si eventual exportarea fisierelor si imaginilor.

In cadrul meniului Setari, in Optiuni, au fost adaugate urmatoarele caracteristici:

 

Descarca fisierul pe Sync

Prin activarea functiunii, programul va descarca automat fisierul sau imaginea de pe server in timpul sincronizarii datelor.

In versiunile anterioare, programul descarca doar o previzualizare a imaginilor iar utilizatorul, pentru fiecare imagine, trebuia sa efectueze descarcarea manual.

 

Descarca toate fisierele

Functiunea forteaza descarcarea tuturor fisierelor si imaginilor de pe server in baza de date locala.

Trebuie doar acordata atentie numarului de fisiere gestionate: in principiu, programul Windows foloseste baze de date de Access pentru arhivare. Deoarece aceste fisiere au o limita de 3Gbyte, este intotdeauna recomandabil sa salvati fisierele si imaginile intr-un folder si nu direct in baza de date.

Deci, in cazul in care exista prea multe fisiere, pentru a evita pierderea datelor, este recomandata dezactivarea salvarii fisierelor in baza de date.

 

Exporta toate fisierele

Functiunea (care poate fi utilizata doar de catre proprietarul bazei de date) permite extragerea tuturor fisierele si imaginilor, salvandu-le intr-un folder.

Programul va crea automat sub-foldere, pentru a putea imparti fisierul in functie de tabelul si inregistrarea caruia ii apartine.

Comentarii