No-Code pentru a crea programe de gestionare

 



De ce am ales No-Code pentru programele de gestionare?

La ora actuala auzim vorbindu-se despre platformele No-Code peste tot si in orice domeniu, mai ales in sectorul programelor de gestionare ce sunt esentiale pentru orice companie care, in 2021, dezvolta procese automatizate indiferent de sectorul in care activeaza. No-Code este ideal pentru companiile mici, care au bugete foarte limitate pentru dezvoltarea tehnologica si putine resurse IT in cadrul companiei. Pentru noi, cei de la D-One, apare nevoia de a raspunde cerintelor tot mai mari ale pietei prin crearea unei platforme de gestionare fara utilizarea programarii, complet modificabila si personalizabila pentru utilizatorul final si pentru IMM-uri. Dezvoltarea in No-Code a aparut imediat, ca singura solutie pentru a da viata dezvoltarii unor programe de gestionare care pot fi folosite de toti, mai exact, Nios4.

Ce inseamna No-Code ...

La baza No-Code se afla absenta limbajelor de programare in crearea si utilizarea unui produs sau serviciu tehnologic. Complexitatea necesitatii de a programa fiecare aspect al noului produs software care se doreste a fi dezvoltat sau pe care l-ati dezvoltat este eliminata. Acelasi lucru se intampla in lumea programelor de gestionare a afacerii, acestea devenind adevarate programe de gestionare ce pot fi create si utilizate in totala autonomie, cu functii de drag and drop, modificari ale campurilor, gestionarea utilizatorilor si multe altele. Absenta codului face posibila modificarea si personalizarea fiecarui aspect al unei tehnologii aparent complexe, care nu este la indemana celor fara cunostinte informatice. Acest principiu este valabil si in cazul aplicatiilor native si devine din ce in ce mai popular, avand in vedere importanta mobilitatii la locul de munca, in special atunci cand se lucreaza in deplasare, la sediile clientilor si nu in sediul companiei.

5 beneficii imediate ale Nios4 No-Code:

1. zero abilitati de programare in cadrul companiei

2. nu este necesara o echipa de dezvoltatori si nici macar de investitii uriase pentru a dezvolta un program de gestionare

3. fluxurile pot fi modificate independent

4. raspunde unor nevoi specifice, foarte precise

5. reducerea costurilor in solutiile de programe de gestionare

 

      Creaza programul tau de gestionare 

Motto-ul nostru este "integreaza, nu distruge"!

Platformele de gestionare No-Code permit dezvoltarea constanta pe baza cresterii activitatilor companiei sau a modului in care afacerea ta creste, fara a fi nevoie sa soliciti companiei dezvoltatoare a programului o interventie asupra modificarilor.

Poti avea produse cu functionalitati extinse si foarte transversale, intr-un timp scurt si la costuri reduse, deoarece nu este necesara faza specifica de programare si proiectare.

Pornind de la sistemele deja prezente in companie, solutiile de management No-Code pot fi integrate fara a distruge toata experienta si practica dobandita de colaboratorii companiei ci, integrandu-se intr-un interval de timp rezonabil cu module gata facute sau interfete utilizator care simplifica vizualizarea.

Comentarii