Case History: Retinerea la sursa pentru facturarea catre condominii cu D-TEC

 

 

Facturarea catre condominii, automatizata si simplificata

 

Sector: Instalatii Electrice Civile si Industriale

  

Nevoile clientului

Domnul Stefano, proprietarul unei Companii Modeneze de Instalatii Electrice, si-a dat seama ca in administratie dura prea mult facturarea catre condominii. Multe rapoarte de lucru, incomplete si calcule cumulative care trebuiau facute, carora trebuia sa li se aplice impozitul retinut la sursa in timpul fazei de facturare si, totul, evitand erorile de verificare si calcul.

Lucrand doar in mica parte cu condominii, el a decis sa reduca acesti timpi de gestionare prin computerizarea completarii rapoartelor de lucru si simplificarea emiterii facturii cu impozit retinut la sursa.

 

Contextul operational al D-TEC

Domnul Stefano a cautat pe Web un program de gestionare a interventiilor tehnice si a descarcat software-ul nostru D-Tec. El a activat versiunea Cloud Gratis timp de 30 de zile, incercand la fata locului, in timpul interventiilor, atat varianta Desktop cat si pe cea mobila pentru Android. A inceput sa partajeze datele colectate pe teren cu echipa sa si a primit opinii favorabile de la tot personalul.

Dupa ce a atins primul obiectiv, al computerizarii proceselor de lucru, el a dorit sa-si faca software-ul cat mai complet si optimizat pentru compania sa, adaugand si sistemul de facturare, avand in vedere ca versiunea de baza a programului nu il are.

Intrucat D-Tec este unul dintre programele nascute din platforma noastra Nios4, domnul Stefano a inteles deja ca poate modifica programul in mod independent. Cu toate acestea, a considerat oportun sa contacteze mai intai asistenta noastra tehnica, pentru a afla daca exista module suplimentare pentru D-Tec care sa gestioneze automat facturarea.


Solutia

In urma cererii dlui Stefano:

  • am adaugat modulul de facturare electronica la programul sau
  • am descarcat functiunea suplimentara de grupare automata a tuturor rapoartelor deschise in cadrul unei facturi, in functie de condominiu
  • am adaugat calculul automat al impozitului retinut la sursa in soldul total al facturilor pentru condominii

Toate aceste modificari au fost facute, datorita componentelor suplimentare care pot fi integrate in program si a implementarii expresiilor de calcul necesare.


Rezultate obtinute

  • Reducere cu 90% a timpilor de recuperare si verificare a rapoartelor de lucru
  • Simplificarea procedurii de recuperare si grupare a tuturor interventiilor impartite pe fiecare condominiu
  • 100% control al lucrarilor care urmeaza sa fie facturate
  • Automatizarea calculelor pe totalurile facturilor
  • Planificarea activitatilor care trebuie alocate fiecarui tehnician
  • Operativitate pentru intreaga echipa, atat pentru cei care lucreaza conectati la Internet, cat si pentru cei care sunt offline, fara o conexiune activa
  • Partajarea datelor companiei, complete si actualizate
Libertatea de utilizare pe toate dispozitivele mobile Android si iOS, precum si pe sistemele Windows Desktop, MAC OS si Web

Comentarii