Asigura-ti datele, nu astepta ca dispozitivul tau sa se defecteze!



Importanta pastrarii in siguranta a datelor din programul de gestionare

 

Ti s-a intamplat vreodata ca singurul dispozitiv pe care folosesti programul de gestionare sa se defecteze sau sa intre un virus si fie nevoie de intretinere? Cum ti-ai gestiona afacerea? Te-ai gandit vreodata ca dispozitivul tau nu contine doar programul de gestionare pe care l-ai personalizat, ci si datele continute in acesta?

Deocamdata utilizezi un program de gestionare pe computerul, tableta, sau aplicatia ta si este de ajuns. Dar daca intr-o zi computerul tau se strica, cum faci sa-ti continui afacerea fara computer, fara date si fara program de gestionare?


Vrei sa ai LINISTEA de a avea DATELE TALE IN SIGURANTA chiar daca dispozitivul tau nu este disponibil in prezent?

Iti iei computerul de la reparatii dupa o saptamana. Daca lucrezi cu platforma Cloud, nu vei avea probleme la importarea datelor de pe un dispozitiv pe altul, va fi suficienta utilizarea programului tau de gestionare Cloud cu datele tale de identificare pe computerul tocmai "intors" la birou: sincronizezi si-ti gasesti toate datele actualizate.

Acum, ca ai incercat platforma de pe dispozitivul tau, ai vazut ca este intuitiva, ca poate fi modificata chiar si fara a fi programator, de ce sa nu treci la versiunea Cloud pentru a te asigura ca datele tale sunt intotdeauna disponibile si la loc sigur, oriunde ai fi si, ca le poti partaja in timp real cu colaboratorii tai?

Pune in practica sfaturile noastre si gaseste SIGURANTA datelor tale datorita solutiilor noastre Cloud Nios4! Urmareste videoclipul de conectare la Cloud!

Comentarii