Conecteaza-ti programul de gestionare Nios4 la Mailchimp: automatizeaza trimiterea de e-mail-uri

 

 

Automatizeaza transmiterea de contacte intre programul tau de gestionare si Mailchimp

Iti prezentam componenta, creata de catre echipa de programatori Nios4, ce determina programul de gestionare al companiei sa comunice cu programul de transmitere de buletine informative Mailchimp. 

Programul se numeste Integrare cu Mailchimp si, dupa cum sugereaza si numele, este un program care este folosit pentru a face programul tau de gestionare Nios4 sa comunice cu Mailchimp datorita automatismelor care, setate initial, permit programului Integrare cu Mailchimp sa transmita adrese de e-mail si sa le clasifice in functie de etichetele pe care le-ai ales. Integrarea este disponibila pentru toate programele dezvoltate cu platforma de gestionare a datelor Nios4: PocketSell, ReportOne, D-tec, Wipee si toate sabloanele disponibile, gata de utilizare.

Avantajele importarii contactelor din programele de gestionare Nios4 catre Mailchimp

Automatizezi trimiterea contactelor de e-mail impartite pe categorii

Eviti importarea manuala de utilizatori intre programul tau de gestionare si Mailchimp 

Nu mai omiti nici un contact in urmatorul buletin informativ

Ai nevoie sa importi contactele clientilor din programul tau de gestionare Nios4 in programul Mailchimp, deoarece trebuie sa trimiti buletine informative clientilor tai in mod regulat.

Compania ta trebuie sa transmita e-mail-uri personalizate pentru a anunta promotii, inchideri, a comunica noutatile lunii sau noul catalog de produse clientilor abonati la newsletter-ul companiei, in mod regulat si care poate varia in timp si trebuie sa fie actualizat pentru a ramane in acord cu optiunile alese de client.

 

Descarca proiectul Open Source

-----------------sau--------------- 

Contacteaza-ne pentru integrare

 

Automatizeaza acest proces cu programul Integrare cu Mailchimp, astfel incat sa nu omiti niciodata nici un contact, punand masinile sa efectueze actiuni repetitive, care rapesc timp pretios din activitatea ta principala! Actioneaza astfel incat programul tau de gestionare Nios4 sa comunice cu Mailchimp intr-un mod simplu, chiar daca nu esti programator, pentru a spori eficienta si resursele disponibile ale afacerii tale!

De ce ai nevoie pentru a integra sistemele de management Nios4 cu Mailchimp?

Pentru ca programul sa functioneze, trebuie sa ai un program de gestionare din platforma Nios4 si un cont Mailchimp.

Contacteaza-ne  pentru a solicita componenta care poate fi integrata cu programul tau Nios4 sau cu sablonul pe care il utilizezi.

Comentarii