Ce partener esti?

 


Incerci sa-ti dezvolti afacerea cu instrumente No-Code? Vrei sa-ti imbunatatesti oferta de solutii de gestionare fara a face investitii?

Atunci Nios4 este programul No-Code perfect pentru tine!

Noi, cei de la D-One, dupa ani de experienta in sectorul programelor de gestionare, am dezvoltat Nios4, platforma No-Code pentru crearea de solutii de gestionare fara a avea cunostinte informatice deosebite si adaptabila in toate sectoarele.

Ideala pentru cei care cauta o gestionare a datelor personalizata si gata deja pentru a fi folosita pe toate sistemele de operare si pe toate dispozitivele, chiar si in miscare pe iOS si Android. Nios4 a fost creata cu scopul de a oferi tuturor un instrument usor de folosit si complet modificabil, chiar si fara cunostinte informatice. Pana in prezent, platforma nostra este disponibila in 4 limbi si este comercializata in toata lumea cu ajutorul retelei noastre de consultanti Nios4.

Daca vrei si tu sa cresti alaturi de noi si sa te implici, poti incepe imediat sa creezi si sa distribui toate aplicatiile si programele noastre de gestionare, fara nici o investitie economica si fara o cifra de afaceri minima.

Pentru a ne extinde reteaua, dorim sa colaboram cu furnizori de servicii IT, distribuitori si integratori de sisteme, consultanti cu abilitati tehnice si capacitate de distributie la nivel local. Profita de ocazie si devino principalul furnizor de solutii din zona ta! 

                                                     Descopera programele pentru Parteneri

Comentarii