Entuziasm si curiozitate la WMF pentru platforma noastra No-Code

 


Aceasta Editie 2021 a WMF a gasit D-One pentru prima data ca expozant si, vizitatori si impresii impreuna, nu putem fi decat multumiti de ceea ce am realizat: am intampinat sute de vizitatori iar aceia dintre voi care au venit pentru a ne cunoaste, au putut aprecia platforma noastra de gestionare Nios4 si angajamentul profund pe care l-am pus in dezvoltarea de programe si sisteme de gestionare cu adevarat eficiente, pentru companii din intreaga lume.

Acest spirit pozitiv ma indeamna sa multumesc tuturor pentru interesul si curiozitatea aratate pentru Platforma noastra No-Code.

Multumim celor dintre voi care au venit sa descopere solutiile noastre Nios4, iar entuziasmul pe care l-am gasit ne face mandri de munca depusa si increzatori pentru viitor.

Au fost 3 zile fructuoase la Rimini, pline de intalniri live si vrem sa impartasim cu voi ceea ce a iesit din acest dialog direct cu cei care ne-au cunoscut.

Echipa noastra, formata pentru acest targ din: titularul companiei, unul dintre programatori si responsabilul de marketing, a intalnit personal multe companii italiene. Le-am ascultat nevoile, am evaluat impreuna cu ce le-ar putea fi de ajutor Nios4 si le-am prezentat toate noutatile pe care le avem in program pentru urmatoarele cateva luni.

Iata un rezumat pe subiecte macro, a celor mai interesante lucruri 😁

📢 Ce inseamna No-Code? Ce inseamna, practic, software-ul No-Code al programelor de gestionare pentru cei care nu sunt programatori?

Multi au intrebat ce inseamna No-Code ... No-Code este absenta codului in utilizarea de software, platforme, aplicatii si alte programe care pot fi utilizate si personalizate de catre utilizatorul final in totala autonomie fara cunostinte informatice.

In acest context, platforma noastra Nios4 se potriveste perfect, rezultand in mod clar o solutie de gestionare care poate fi creata de la zero sau, pornind de la un Sablon specific pentru un sector apoi, scalabil si modificabil. 

Conceptul de No-sectorialitate pentru programele de gestionare Nios4

Toata lumea a inteles ca nu exista o sectorialitate care sa identifice Platforma noastra si, au adoptat conceptele de structura si implementare prin adaptarea la metoda de lucru din companie si la nevoile in continua schimbare.

🎨 White label Nios4?

Dar pot revinde programul de gestionare celor care lucreaza in sectorul meu deoarece cunosc nevoile sectorului lucrand in acest domeniu si sa Revand programul de gestionare facand sa dispara logo-ul Nios4 si personalizandu-l cu logo-ul clientului? Si aici raspunsul este, da. Am inteles nevoia pietei prin crearea de programe de Partnership ad-hoc. Pentru prima data, o platforma dezvoltata in Italia pentru software-house din intreaga lume care, cu solutiile noastre, ajung sa aiba un sistem complet, puternic si complet brandizat, cu care sa isi extinda afacerea.

💪 Integreaza si nu distruge niciodata

Ne-au intrebat: daca in companie se utilizeaza un e-commerce si se doreste schimbarea programului de gestionare, este posibila integrarea e-commerce-ului, de exemplu, WooCommerce cu care ne simtim confortabil? Si raspunsul este da, se poate face din moment ce Nios4 este o platforma nativa scrisa de noi si, prin urmare, poate fi integrata cu programe terte. Am publicat deja Integrari cu Mailchimp pentru a automatiza trimiterea contactelor de pe platforma noastra pentru colectarea comenzilor clientilor catre Mailchimp.

🚀 O privire in viitorul apropiat

Avem deja in curs de desfasurare pentru septembrie, lansarea Sistemului di Ticketing pentru ca clientul sa introduca cererea sa de asistenta/programare catre platforma Nios4 pe care compania o foloseste pentru a oferi un serviciu, transmiterea directa a facturilor electronice catre SDI pe care toata lumea ne-o cere, Integrari cu platforme terte, cum ar fi Google Calendar si WooCommerce.

 

Suntem intotdeauna gata pentru noi provocari! Si tu?

 

Comentarii