Ne pregatim pentru WMF 2020



 

Debutul Nios4 la evenimentul dedicat inovatiei digitale


Suntem bucurosi sa participam la WMF - Web Marketing Festival, care va avea loc in perioada 19-21 noiembrie la PalaCongressi din Rimini.

Este o mare oportunitate pentru D-One, deoarece vom avea ocazia sa facem parte din cel mai mare si mai important eveniment italian dedicat inovatiei digitale si marketing-ului Web.


Cu aceasta ocazie vom prezenta, oficial, platforma noastra Nios4!

Suntem incantati sa prezentam, in sfarsit, programul nostru, caruia i-am dedicat ani de dezvoltare si sa lasam expertii din lumea digitala sa-l incerce! De fapt, vom ilustra potentialul Nios4, marcile si tehnologiile conectate la acesta (cum ar fi D-TEC si solutiile IoT) companiilor de top din sectorul Web, investitorilor, pasionatilor si specialistilor din domeniu.

Noii parteneri pe care ii vom intalni cu aceasta ocazie speciala, inclusiv cei internationali, vor consolida difuzarea la nivel mondial a proiectului nostru made in Italy, deja apreciat in magazinele de aplicatii.

Cu toate acestea, nu ne vom dedica doar acestui lucru! Pe parcursul celor trei zile de festival, vom folosi fiecare moment la dispozitia noastra pentru a ne instrui si a actualiza cu privire la tendinte si ultimele noutati in materie de inovatie digitala si tehnologica. Niciodata nu incetam sa invatam, de fapt, noi suntem curiosi: vrem sa ne largim orizontul si sa descoperim noile solutii pe care le ofera sectorul tehnologic.

Prin urmare, luna viitoare este de asteptat sa fie provocatoare, pentru ca vrem sa ne pregatim cat mai bine pentru debutul Nios4.

 


 

Comentarii